24 Eylül 2012 Pazartesi

sağlıklı pratik yataklar


Sefa Yataklari, özgün markasi ViVere adi altinda, farkli ve sürprizlerle dolu mobilyalardan hoslananlar için tam gaz model üretmeye devam ediyor. ViVere markali mobilyalar için pek çok sey söylemek mümkün.
Sasirtici, saglikli, her daim temiz, kalitesini hissettiren, mekaninizin zamanla degisen tüm renklerine uyum saglayan, oturma grubu olarak kullanilmasinin yani sira misafirleriniz için de gerçek bir yatak rahatligi sunan ve uzun yillar boyunca dayanabilen ViVere markali kotuklar, TV kumandanizi ve dergilerinizi koyabileceginiz gizli bölmelere, sehpa olarak kullanabileceginiz açilan kollara, yatarken masaj keyfi yapabileceginiz ayrintilara sahip.
26 yildir yatak sektöründe adindan söz ettiren Sefa Yataklari, sizin için olusturdugu bu dünyayi oldukça önemsiyor.
Çünkü bir koltuk takiminin yalnizca oturma amaçli kullanilmayacak kadar lüks oldugunu bilincinde ve tüketicininde bunu anlamasina çalisiyor.
ViVere ürünleri içini size açmaktan korkmuyor, seçtigi çözüm ortaklarina en az bilinçli tüketiciye güvendigi kadar güveniyor.
Sirketin anayasasinda titizlikle ilgili ciddi kanunlar hakim. Türkiye’nin yarattigi bir dünya degeri olmak için ise çok çalisiyorlar.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder