7 Ekim 2012 Pazar

İstikbal mobilya oturma grupları

İstikbal mobilya her sezon farklı ürünlerle karşımıza çıkıyor. Tüketicilere mobilya ve ev tekstili ürünlerinde kaliteli ürünlerle rahat edeceğiniz bir ev oluşturmanıza yardımcı olmaktadır. Evlerinizde, yazlık ve ofislerinizde uygun fiyatlar sunarak çağdaş ve modern mobilyada geniş yelpaze seçenekleri sunuyor. Başarılı bir firma olan İstikbal mobilya teknoloji ve yeni malzemeleri kullanarak ortaya şık ürünler çıkartıyor.

İstikbal mobilya panel mobilya ürününden olan istikbal portmanto modelleri antreleriniz için modernlik yansıtmaya geliyor. İstikbal mobilya her ürünlerinde olduğu gibi portmanto modellerinde de görsellik ve işlevselliğiyle ünlü modeller sunuyor. Pormanto deyip geçmeyen İstikbal mobilya yenilikçi ve estetiktir. Dış kıyafetlerimizi asacağımız, ayakkabı ve terlikleri yerleştirebileceğimiz, bunun yanında aynası sayesinde kıyafetlerimiz düzeltebileceğimiz İstikbal portmantolardır.

İstikbal mobilyanın oturma grupları kategorisinde yer alan koltuk takımları da çok beğenilmektedir. İstikbal mobilyanın özel bir derginin yaptığı ankette de en sevilen mobilya markası olarak seçilmesinin sebebi de bu olsa gerek. İstikbal oturma grupları takımları kalite ve modelleriyle rakiplerine fark atıyor. İstikbal mobilyanın oturma takımlarını yakından görünce bizimle aynı fikirde olacağınıza eminiz.

İstikbal mobilya oturma grupları
Oturma grupları

İstikbal Oturma grupları

İstikbal mobilya Oturma grupları

İstikbal portmanto modelleri

İstikbal portmanto modelleri

Portmanto modelleri

İstikbal portmanto modelleri

2 yorum: